Advertentie mogelijkheden

eScooterGids is de gids voor consumenten die een elektrische brommer of scooter zoeken en de beschikbare modellen willen bekijken en vergelijken.

Als dealer / verkooppunt, fabrikant, importeur of andere leverancier / dienstverlener is eScooterGids de ideale platform vindbaar en zichtbaar te zijn voor de consument die geïnteresseerd is in het aanschaffen van een nieuwe elektrische scooter of brommer.

Je kunt jouw verkooppunt(en) toevoegen, jouw scooter/brommer merk toevoegen, een advertorial plaatsen of een banner. En dit voor zéér aantrekkelijke tarieven!

50% INTRODUCTIEKORTING

Omdat onze website nieuw is, bieden wij op alle advertentie mogelijkheden maar liefst 50% korting! Dit aanbod is geldig tot eind augustus 2019. Daarna gelden de standaard tarieven.

(Web)Winkel toevoegen

Op de pagina ‘Dealer zoeken‘ kunnen consumenten verkooppunten zoeken. Bij elke scooter wordt naar deze pagina verwezen zodat men een dealer in de buurt kan vinden waar hij/zij zijn/haar nieuwe elektrische scooter kan kopen.

De kosten voor het toevoegen van jouw winkel(s) kost eenmalig € 25,- per verkooppunt.

Advertorial

Het is mogelijk een commerciële of persbericht te plaatsen in onze nieuws sectie op de website. Misschien wil je een nieuw scooter model aankondigen of biedt je een speciale dienst welke voor consumenten die elektrisch rijden interessant vinden.

De kosten voor het plaatsen van een advertorial kost eenmalig € 250,- per artikel.

Banners

Op onze website is het mogelijk op verschillende plekken te adverteren. Je kunt dit zelf regelen via jouw Google Ads account. Lees hier de instructies. Mocht je geen gebruik maken van Google Ads (Adwords), kun je altijd contact met ons opnemen en bespreken we graag de mogelijkheden.

De kosten zijn in overleg.